خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفدهمین ایستگاه خط 7 مترو تهران بزودی افتتاح می‌شود

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 17 مهر 1400 - 12:35
شرکت راه‌آهن شهری تهران اعلام کرد: عملیات اجرایی پروژه احداث ایستگاه توحید که در تقاطع خطوط 4 و 7 قرار دارد، از سال 1394 آغاز شد و در حال حاضر با نصب تجهیزات مورد نیاز از قبیل پله‌برقی به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده است.
ايستگاه،توحيد،مترو،قرار،تقاطع،خطوط،تجهيزات،شهيد

شرکت راه‌آهن شهری تهران اعلام کرد: عملیات اجرایی پروژه احداث ایستگاه توحید که در تقاطع خطوط 4 و 7 قرار دارد، از سال 1394 آغاز شد و در حال حاضر با نصب تجهیزات مورد نیاز از قبیل پله‌برقی به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده است.
به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) اعلام کرد: بعد از آغاز بهره‌برداری از ایستگاه شهید رضایی در خط 6، حالا نوبت به ایستگاه توحید رسیده است تا به عنوان هفدهمین ایستگاه خط 7 در اختیار مردم صبور پایتخت قرار گیرد.
عملیات اجرایی پروژه احداث ایستگاه توحید که در تقاطع خطوط 4 و 7 قرار دارد، از سال 1394 آغاز شد و در حال حاضر با نصب تجهیزات مورد نیاز از قبیل پله‌برقی به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده است.
این ایستگاه در تقاطع خیابان‌های آزادی و بزرگراه شهید نواب صفوی قرار داشته و یکصد و چهل و یکمین ایستگاهی است که در شبکه خطوط هفتگانه مترو تهران افتتاح می‌شود.
ایستگاه توحید با 43 متر عمق از سطح زمین، یکی از ایستگاه‌های عمیق شبکه مترو به حساب آمده و بین ایستگاه‌های مدافعان سلامت و شهید نواب صفوی واقع شده است.
با افتتاح ایستگاه مذکور، شهروندان چهار منطقه 2، 6، 10 و 11 شرایط آسان‌تری برای دسترسی به شبکه مترو را تجربه خواهند کرد و به همین جهت پیش‌بینی می‌شود این ایستگاه به یکی از ایستگاه‌های پرمسافر مترو تبدیل شود.
عملیات ساخت و تکمیل ایستگاه تقاطعی توحید در شرایط سخت خاکبرداری، حمل بار و مصالح، تجهیزات و...
صرفاً از طریق یک شفت عمیق 35 متری صورت پذیرفته است.
انتهای پیام/