خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسینه شدن ۸۰ درصد جمعیت هدف هرمزگان علیه کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 مهر 1400 - 08:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: تزریق واکسن کرونا در هرمزگان از مرز یک میلیون و ۵۹۲ هزار دُز گذشت که بیش از ۸۰ درصد جمعیت هدف استان است.
استان،كرونا،هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: تزریق واکسن کرونا در هرمزگان از مرز یک میلیون و ۵۹۲ هزار دُز گذشت که بیش از ۸۰ درصد جمعیت هدف استان است.
دکتر حسین فرشیدی صبح امروز (۱۷ مهرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: تزریق واکسن در هرمزگان از مرز یک میلیون و۵۹۲هزار دُز گذشت که بیش از ۸۰ درصد جمعیت هدف استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه روزانه بیش از ۳۴ هزار و ۷۴۲ دُز واکسن در استان تزریق می شود، عنوان کرد: تاکنون یک میلیون ۱۶۳ هزار و ۵۲۱ نفر نوبت اول و ۴۲۸ هزار و ۶۹۴ نفر نوبت دوم واکسن کرونا دریافت کرده اند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دراین مدت آزمایش کرونا برای ۵۶۳هزارو ۶۸۸نفر صورت گرفته است و در مجموع سه هزار و ۹۰۱ مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند که از این تعداد سه هزار و ۶۶۹ نفر در قرنطینه خانگی هستند.
انتهای پیام