خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نفت خام آمریکا از ۸۰ دلار فراتر رفت

مهر | اقتصادی | شنبه، 17 مهر 1400 - 08:54
قیمت جهانی نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) به رشد خود ادامه داد و قیمت نفت خام آمریکا برای اولین بار از ۲۰۱۴ تا کنون از ۸۰ دلار فراتر رفت.
نفت،خام،قيمت،دلار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) به رشد خود ادامه داد و قیمت نفت خام آمریکا برای اولین بار از ۲۰۱۴ تا کنون از ۸۰ دلار فراتر رفت.
افزایش تقاضای نفت با ریکاوری اقتصادی جهان در شرایطی که عرضه افزایش قابل‌توجهی نداشته باعث افزایش قیمت‌های نفت خام شده است.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا بیش از ۲ درصد جهش کرد و به ۸۰.۰۹ دلار رسید اما در انتها با از دست دادن بخشی از رشد خود در ۷۹.۷۰ دلار بسته شد.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک جهانی قیمت نفت، ۱.۷ درصد جهش کرد و به ۸۳.۳۲ دلار رسید.
قیمت نفت خام تا به اینجای امسال بیش از ۶۰ درصد رشد کرده است.
وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد که با وجود بالا رفتن قیمت‌ها فعلاً برنامه‌ای برای آزادسازی ذخایر نفت استراتژیک خود برای کاهش قیمت‌ها ندارد.‌