خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 88 درصدی سفرها در تعطیلات اخیر

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 16 مهر 1400 - 20:12
رئیس پلیس راهور از افزایش 88 درصدی سفر در تعطیلات چند روزه اخیر خبر داد.
سفرها،مشابه،سرعت،درصد،افزايش،گذشته،كشور

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگوی خبری با بیان اینکه از 12 مهر تا به امروز، سفرها شکل گرفت، اظهار کرد: در بازه مذکور سفرهای زیادی به استانهای جنوبی، شرقی و شمالی کشور انجام شد و حدود 50 هزار زائر نیز به صورت پیاده به مشهد مقدس رفتند.
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه در این چند روز نسبت به مدت مشابه شاهد افزایش 88 درصدی سفرها بودیم، ادامه داد: از شب گذشته بار بازگشت مسافران از محورهای استان خراسان رضوی، قم، اصفهان، گیلان و مازندران به سمت موطنهای خود شروع شده است.
وی با تأکید بر اینکه رانندگان باید در طول مسیر با سرعت مطمئنه حرکت کرده و از سرعت و سبقت غیرمجاز پرهیز کنند، گفت: تصادفات در این چند روز 25 درصد کاهش داشته اما متوسط ترددها در 236 هزار کیلومتر از راه‌های کشور، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 35 تا 40 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/