خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ درصد آب بوشهر از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها تامین شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 مهر 1400 - 19:59
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: انتظار داریم با عنایت رئیس جمهور، ۳۰ درصد آب بوشهر از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها تامین شود.
بوشهر،استان،آب،اتخاذ،جمهور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده جمعه‌شب در نشست شورای اداری استان بوشهر اظهار داشت: طی هفته جاری جلسات فشرده‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و وزرا و یا معاونین وزرا برگزار شد و تصمیمات خوبی برای پیشرفت استان بوشهر اتخاذ شد.
وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم تصمیمات اتخاذ شده استان بوشهر در چند بخش محروم مانده است که امیدواریم با عنایت رئیس جمهور مورد توجه قرار گیرد.
استاندار بوشهر افزود: عملیات اجرایی راه‌آهن بوشهر - شیراز سال‌ها است که آغاز شده ولی علیرغم وعده‌های دولت‌های مختلف فقط ۲۰ درصد پیشرفت دارد و با این روند امیدی به تکمیل آن نیست.
چشم امید بوشهری‌ها به تصمیمی است که در این سفر اتخاذ می‌کنیم.
وی ادامه داد: موضوع دیگر مربوط به آب بوشهر است که ۹۰ درصد آب استان از منابع خارج از استان تأمین می‌شود.
خشکسالی و برداشت بی‌رویه باعث فقر آب در استان بوشهر است.
بوشهر تنها مرکز استانی است که نوبت‌بندی آب دارد.
محمدی‌زاده بیان کرد: امیدواریم با عنایت ویژه رئیس جمهور و هیئت دولت شاهد شکوفایی استان بوشهر در زمنیه‌های مختلف باشیم.