خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور: دولت برای رفع مشکلات استان بوشهر مصمم است

مشرق | سیاسی | جمعه، 16 مهر 1400 - 14:06
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در استان بوشهر، گفت: دولت برای رفع مشکلات استان بوشهر مصمم است.
بوشهر،استان،پروژه،اشاره،رئيسي،پيگيري

به گزارش مشرق، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر جمعه در نشست بررسی وضعیت اجرای پروژه راه‌آهن بوشهر- شیراز اظهار داشت: اتصال استان بوشهر به خطر ریل سراسری مطالبه بحق مردم این استان است.
وی پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه راه‌آهن بوشهر را غیر قابل قبول دانست و بیان کرد: تسریع در روند تکمیل این پروژه مهم ضروری است و مسئولان مربوطه باید برای تحقق این مهم تلاش مضاعفی داشته باشند.
رئیس جمهور به ظرفیت‌های عظیم استان بوشهر در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: با این همه ظرفیت، وجود مشکلاتی همچون کم‌ابی در دشتستان غیرقابل قبول است و باید شرایط مناسبی برای آرامش مردم فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه تأخیر در اجرای پروژه‌ها موجب اتلاف منابع و فرسودگی تجهیزات می‌شود تصریح کرد: برای اتمام پروژه‌ها باید همت جدی وجود داشته باشد و اعتبارات این پروژه حتماً در بودجه سال آینده گنجانده شود.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه دولت برای رفع مشکلات استان بوشهر مصمم است تصریح کرد: تلاش و پیگیری لازم را خواهیم کرد تا طرح‌هایی را که در سطح استان بوشهر به سرانجام نرسیده، پیگیری و نهایی کنیم.