خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو روزنامه‌نگار روس و فیلیپینی برنده جایزه صلح نوبل شدند

فارس | بین‌الملل | جمعه، 16 مهر 1400 - 13:30
جایزه صلح نوبل به دو روزنامه‌نگار غرب‌گرای فیلیپینی-آمریکایی و روس تعلق گرفت.
نوبل،صلح،جايزه،مقر،روزنامه،گازتا،جوايز

جایزه صلح نوبل به دو روزنامه‌نگار غرب‌گرای فیلیپینی-آمریکایی و روس تعلق گرفت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روز جمعه اسامی برندگان جایزه صلح نوبل از سوی مقر این نهاد در نروژ اعلام شد.
به نوشته وبگاه شبکه «سی‌اِن‌اِن»، این جایزه به «ماریا ریسا» روزنامه‌نگار تحقیقی فیلیپینی-آمریکایی و «دمیتری موراتوف» روزنامه‌نگار اهل روسیه بابت «تلاش برای حراست از آزادی بیان که پیش شرط دموکراسی و صلح پایدار است» اختصاص یافت.
جوایز نوبل هر سال توسط مقر این موسسه در سوئد در زمینه علوم مختلف اهدا می‌شود.
با این حال مسئولیت اهدای جوایز صلح نوبل با مقر این سازمان در اسلو است.
به‌طور معمول جایزه صلح نوبل، با جهت‌گیری‌های سیاسی و در حمایت از چهره‌های غرب‌گرا اهدا می‌شود.
موراتوف یکی از بنیان‌گذاران روزنامه منتقد روسی «نوواجا گازتا» است و به ادعای موسسه نوبل، توانسته طی سالیان طولانی «در شرایط چالش‌ برانگیز» به فعالیت خود ادامه دهد.
به نوشته روزنامه «تایمز» موراتوف ماه مارس (فروردین) امسال مدعی شده است دفتر روزنامه نوواجا گازتا هدف حمله شیمیایی قرار گرفته است.
او بدون ارائه هیچ دلیل و مدرکی ادعا کرد این حمله از سوی عوامل مرتبط با کرملین انجام شده است.
انتهای پیام/