خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیگانگان با توطئه چینی درصدد ایجاد تفرقه در صفوف امت اسلامی هستند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 مهر 1400 - 18:41
رهبر جنبش «أنصارالله» یمن امروز پنجشنبه در سخنانی تأکید کرد: بیگانگان علیه امت اسلامی توطئه می‌کنند و به دنبال ایجاد تفرقه در صفوف این امت هستند.
ديني،يمن،اسلام،الحوثي،گراميداشت،جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش «أنصارالله» یمن امروز پنجشنبه در سخنانی تأکید کرد: ما امروز خود را برای انجام فعالیت‌های مربوط به مناسبت ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) آماده می‌کنیم.
بر اساس این گزارش، رهبر جنبش أنصارالله یمن افزود: اینکه فعالیت‌های مربوط به گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) زود شروع می‌شود، یک نکته مثبت است.
ملت یمن با توجه به برخورداری از هویت ایمانی همواره به مناسبت‌های دینی توجه ویژه داشته است.
عبدالملک الحوثی افزود: گرامیداشت مناسبت‌های دینی در حقیقت خنثی کننده تحرکات دشمنان جهان اسلام است.
تجربه نشان داده است که گرامیداشت این مناسبت‌ها، تأثیرات مبارکی به دنبال داشته است.
طبیعی است که جریان وهابیت برای کمرنگ کردن مناسبت‌های دینی تلاش کند.
الحوثی ادامه داد: ملت یمن با بینش عمیقی که دارد به مناسبت‌های دینی اهمیت می‌دهد.
اهمیت بهره مندی از مناسبت‌های دینی در زندگی انسان بسیار مهم است.
بزرگداشت مناسبت‌های دینی این اراده و انگیزه را به جهان اسلام می‌دهد تا با چالش‌ها مقابله کند.
وی در ادامه سخنان خود نیز تصریح کرد: واقعیت این است که دشمنان جهان اسلام هم اکنون تمام توان خود را بر روی ایجاد تفرقه و جدایی در میان امت اسلامی متمرکز ساخته است.
نباید از این توطئه غافل شد.