خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۲ شبه‌نظامی سودانی در غرب یمن

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 01 اردیبهشت 1398 - 21:27
دو شبه‌نظامی سودانی در تبادل آتش با نیروهای ارتش یمن و انصارالله در استان حجه واقع در غرب این کشور از پای درآمدند.
يمن،ائتلاف،سوداني،سعودي،ارتش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای ارتش یمن روز یکشنبه با تعدادی از شبه‌نظامیان سودانی وابسته به ائتلاف سعودی در غرب یمن درگیر شدند.
منابع یمنی می‌گویند که در تبادل آتش شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی-اماراتی و نیروهای ارتش یمن و انصارالله در صحرای میدی استان حجه واقع در غرب یمن، دو نفر از عناصر سودانی کشته شدند.
شبه‌نظامیان سودانی که همچنان هزاران نفر از آنها در یمن مستقر هستند، در جنگ یمن متحمل خسارت‌های شدیدی شده‌اند.
سودان یک از شرکای اصلی ائتلاف سعودی-اماراتی است و هزاران سرباز سودانی در صفوف این نیروها می‌جنگند.
عمر البشیر رئیس‌جمهور مخلوع و برکنار شده سودان در سال ۲۰۱۵ چند ماه پس از آغاز جنگ ائتلاف متجاوز سعودی به یمن نیرو به این کشور فرستاد تا در قالب ائتلاف متجاوز سعودی علیه ارتش یمن و انصارالله بجنگند.
انتهای پیام/ح