خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ زندانی جرایم غیرعمد در گلستان آزاد شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 مهر 1400 - 13:29
گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان از آزادی هفت نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان با کمک خیران خبر داد.
آزاد،كمك،آسيابي،خيران

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر آسیابی اظهارکرد: هفت نفر از زندانیان جرایم غیر عمد استان با کمک خیران آزاد شدند.
رئیس کل دادگستری گلستان افزود: بدهی این افراد هشت میلیارد و۱۰۰ میلیون تومان بود که با پادرمیانی مددکاران و شورای حل اختلاف، شاکیان بزرگوارانه و به نیت امام رضا (ع) ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان را بخشیدند.
آسیابی ادامه داد: بقیه این بدهی هم با کمک خیران و ستاد دیه و بخشی هم توسط خود مددجویان با دریافت وام تامین شد.
وی افزود: با آزاد شدن این افراد تعداد کسانی که از ابتدای امسال با کمک خیرین و ستاد دیه استان از زندان آزاد شده اند به ۱۳۵ زندانی رسید.
رئیس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه مددجویان آزاد شده، محکومان مالی و مهریه هستند گفت: هم اکنون ۱۱۲ زندانی دیگر جرایم غیرعمد در زندان‌های استان چشم انتظار کمک خیران هستند.
آسیابی افزود: سال گذشته هم ۵۰۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد با کمک خیرین و ستاد دیه از زندان‌های گلستان آزاد شدند.