خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای پویش چرخ زندگی در گلستان/۱۰۰دستگاه ویلچر به معلولان اهدا شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 مهر 1400 - 13:24
گرگان- مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان از اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر به معلولان تحت پوشش بهزیستی استان خبرداد.
فرمان،ستاد،اجرايي،امام،محروم،ره

محمدمهدی سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: پویش چرخ زندگی برای تأمین ویلچر مورد نیاز معلولان استان از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اجرا شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان افزود: در فاز اول این طرح ۱۰۰ دستگاه ویلچر به خانواده های محروم و دارای معلول کودک و نوجوان از سوی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اهدا شد.
سلمان زاده گفت: این پویش برای تامین بخشی از ویلچر مورد نیاز معلولان محروم استان و رفع نیازمندی خانواده های محروم دارای کودک و نوجوان معلول انجام می شود.
وی اضافه کرد: در این طرح در فاز اول یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده و این خدمات در فازهای بعدی ادامه دارد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان گلستان بیان کرد: بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان هم در اقدامات اجتماعی خود همزمان با بازگشایی مدارس در مهر ماه سال جاری خدمات خوبی را به خانواده های محروم و نیازمند مناطق کم برخوردار اختصاص داده است که می توان به توزیع ۶ هزار و ۲۰۰ بسته کامل لوازم التحریر و ۶ هزار و ۸۰۰ بسته معیشتی جمعاً به مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اشاره کرد.