خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از یک‌میلیون دوز واکسن در لرستان تزریق شده است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 20:54
دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیش از یک‌میلیون دوز واکسن در استان تزریق شده است.
دوز،واكسن،لرستان

ایسنا/لرستان دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیش از یک‌میلیون دوز واکسن در استان تزریق شده است.
مریم کوشکی امروز ۱۴ مهرماه، اظهار کرد: یک میلیون و ۴۵۰ هزار دوز واکسن از انواع مختلف به دانشگاه علوم پزشکی لرستان تحویل داده شده است.
وی تصریح کرد: از این میزان یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز آن تزریق شده که حدود ۸۳ درصد واکسن‌های تحویلی تزریق شده است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: حدود ۶۷ درصد از جامعه هدف دوز اول را دریافت کرده و ۲۷ درصد هر دو دوز را به‌طور کامل دریافت کرده‌اند.
کوشکی اضافه کرد: در تأمین واکسن برکت مشکلی وجود ندارد به‌مرور دوز دوم واکسن در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و برای تأمین این واکسن جای نگرانی وجود ندارد.
انتهای پیام