خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام و حضور بیش از ۷۰ هیئت مذهبی مازندران در مشهد مقدس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 20:12
ساری- مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران از حضور بیش از ۷۰ هیئت مذهبی استان همزمان با دهه آخر ماه صفر و شهادت امام رضا(ع) در مشهد مقدس خبر داد.
مشهد،مقدس،هيئات،مذهبي،مراسم،سوادكوه،جمله،بابلسر،عزاي

قائمشهر ، نکا و بابلسر و زیراب و سوادکوه در مشهد مقدس بازدید کرد و با اشاره به اهمیت حضور هیئات و برگزاری مراسم عزا در مشهد مقدس، تاکید کرد: با همه مشکلات، از جمله گرانی‌ها و مسئله به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام ناصر شکریان شامگاه چهارشنبه از هییت‌های مذهبی محمود آباد، بهشهر، گلوگاه، آمل، سوادکوه، ساری، بابل، کیاسر،و بابلسر وو سوادکوه در مشهد مقدس بازدید کرد و با اشاره به اهمیت حضورو برگزاری مراسم عزا در مشهد مقدس، تاکید کرد: با همه مشکلات، از جمله گرانی‌ها و مسئله کرونا امسال، حضور بیش از ۷۰ هیئت از استان در مشهد مقدس و برپایی اقامه عزای دهه آخر صفر نشان از ارادت ویژه دیار علویان به خاندان عصمت و طهارت دارد.
شکریان با ابراز تأسف از گرانی‌های موجود از جمله نرخ وسایل ایاب و ذهاب تصریح کرد: باید قدردان، همه هیئات مذهبی که در باشکوه‌تر کردن مراسم عزای اهل بیت ( ع) به ویژه امام رضا ( ع) به مشهد مقدس آمدند و در این جهت تلاش کردند، باشیم
وی با تقدیر از مسئولان و خادمان هیئات مذهبی افزود: هیئات مذهبی مازندرانی امسال نیز ضمن برپایی موکب‌های عزاداری در مشهد، مراسم دسته روی را در خیابان‌های مشهد الرضا ( ع) به همراه خیلی عظیمی از مشتاقان ائمه معصوم ع برگزار کردند.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران ادامه داد: امسال موکب ها و ایستگاههای مختلفی در جوار بارگاه ملکوتی امام رئوف و خیابان‌ها و کوچه‌ها، توسط استان‌های مختلف و خراسانی‌ها و هم استانی‌های عزیز مازندرانی برپا شد که شور و شکوه خاصی را امسال رقم زده است.