خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش واکسیناسیون «خانه به خانه» در جعفرآباد مغان آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 15:47
بیله سوار- بخشدار جعفرآباد مغان گفت: این رزمایش در ادامه طرح شهید سلیمانی است و همزمان با واکسیناسیون تیم سیار در جعفر آباد مغان آغاز شده است.
طرح،جعفرآباد،واكسيناسيون،خانه،مغان

صالح عبدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از آغاز واکسیناسیون تیم سیار طرح خانه به خانه در این شهر خبر داد و اظهار کرد: این رزمایش در ادامه طرح شهید سلیمانی است تیم سیار واکسیناسیون طرح خانه به خانه جعفرآباد مغان شروع به کار کرده است.
وی با بیان اینکه در طرح شهید سلیمانی موفقیت‌های بسیاری در کنترل و شیوع بیماری در جعفرآباد کسب شد، افزود: این طرح با هدف واکسیناسیون تمام اهالی جعفرآباد مغان قطع انتقال ویروس کرونا و حمایت از خانواده‌های نیازمند که به بیماری کووید مبتلا شده اند برنامه ریزی و اجرا شده است.
عبدی با اشاره به اینکه در این رزمایش تیم‌های سازماندهی شده در قالب گروه‌های مختلف تقسیم بندی شده اند، گفت: در جعفرآباد مغان بیش ۸ تیم در این برنامه مشارکت دارند و همچنین بیش ۱۰۰ نفر نیروی بسیجی در این طرح حضور دارند.
وی در پایان گفت: درجهت کمک به کادر درمانی و مبارزه با ویروس منحوس کرونا از اهالی شهر تقاضای توجه بیشتر اعلام‌های سنین مختلف روند ادامه واکسیناسیون را خواستاریم.