سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۳ گروه از خادمان حرم رضوی در بقاع متبرکه لرستان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 13:31
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: به‌مناسبت دهه وقف و مصادف شدن این دهه با ایام شهادت امام رضا(ع) سه گروه از خدام حرم رضوی عصر امروز به لرستان وارد می‏‌شوند و در امامزادگان زید بن علی(ع) خرم‎آباد، محمد(ع) درب‌گنبد و جعفر(ع) بروجرد اجرای برنامه دارند.
وقف،لرستان،اوقاف،خيريه،امور،امامزادگان،خدام

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: به‌مناسبت دهه وقف و مصادف شدن این دهه با ایام شهادت امام رضا(ع) سه گروه از خدام حرم رضوی عصر امروز به لرستان وارد می‏‌شوند و در امامزادگان زید بن علی(ع) خرم‎آباد، محمد(ع) درب‌گنبد و جعفر(ع) بروجرد اجرای برنامه دارند.
حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح برنامه‌های دهه وقف در این استان، بیان کرد: به‌مناسبت دهه وقف امروز، ۱۴ مهر، همایش «یاوران وقف» با حضور خدام مساجد، هیئت‌امنای مساجد و بقاع متبرکه در حسینیه حبیب بن مظاهر خرم‎آباد برگزار شد.
وی افزود: در این همایش که جمعی از روحانیون و ائمه جماعت مساجد و واقفان و متولیان وقف نیز حضور داشتند، حجت‌الاسلام محمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان در رابطه با اهمیت وقف و لزوم سوق دادن نیات واقفان به سمت نیازهای روز جامعه مباحثی را بیان کرد.
عباس‌زاده غبارروبی امامزادگان، دیدار کارکنان اوقاف و امور خیریه با ائمه جمعه، غبارروبی قبور مطهر شهدا، کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌های مرتبط با وقف، سخنرانی مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان در نماز جمعه این هفته خرم‎آباد را از دیگر برنامه‌های دهه وقف در استان برشمرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان با تسلیت شهادت امام رضا(ع)، گفت: به‌مناسبت مصادف شدن دهه وقف با ایام شهادت امام رضا(ع) سه گروه از خدام حرم رضوی عصر امروز به لرستان وارد می‏‌شوند و در امامزادگان زید بن علی(ع) خرم‎آباد، محمد(ع) درب‌گنبد و جعفر(ع) بروجرد اجرای برنامه دارند.
انتهای پیام