خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حال ۷۶ بیمار کرونایی یزد وخیم است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 10:59
یزد- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حال ۷۶ بیمار کرونایی یزد وخیم است و در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار گرفته اند.
يزد،كرونا،شادكام،مشكوك

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر ۳۸۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد بستری هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۷۶ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.
نوری شادکام افزود: در شبانه روز گذشته، ۸۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد پذیرش شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد، همچنان به استفاده از ماسک، پرهیز از برگزاری دورهمی های خانوادگی، دوری از حضور در تجمعات و دریافت سریع تر واکسن تا ریشه کنی کووید -۱۹ تاکید کرد.