خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طراحی سامانه خودآزمون پایه دوازدهم برای نخستین بار در خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 مهر 1400 - 07:54
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از طراحی سامانه خود آزمون امتحانات نهایی پایه دوازدهم "آسان" برای اولین بار در سطح کشور توسط خراسان جنوبی خبر داد.
سامانه،جنوبي،خراسان،آزمون،آموزان،دانش،آسان

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از طراحی سامانه خود آزمون امتحانات نهایی پایه دوازدهم "آسان" برای اولین بار در سطح کشور توسط خراسان جنوبی خبر داد.
محمدعلی واقعی، اظهار کرد: هدف از طراحی این سامانه تهیه بانک سوال برای دانش آموزان پایه دوازدهم و خود ارزیابی این دانش آموزان می باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، وی با بیان اینکه تا کنون ۹۰۰ سؤال از ۲۰ عنوان درس در این سامانه به آدرس؛ exam.skedu.ir باگذاری شده است، تصریح کرد: دانش آموزان این پایه استان در شاخه نظری می‌توانند با کد ملی به عنوان نام کاربری و سریال شناسنامه به عنوان رمز عبور وارد سامانه «آسان» شده و با انتخاب درس مورد نظر نسبت به طراحی آزمون اقدام کنند.
واقعی با اشاره به مفاد آزمون، از قبیل سوالات تستی، صحیح و غلط، جای خالی و تشریحی و حتی فایل صوتی زبان انگلیسی، بیان کرد: سامانه آسان توسط اداره سنجش آموزش و پرورش خراسان جنوبی جهت آشنایی دانش آموزان با سوالات امتحانات نهایی، افزایش اطلاعات علمی لازم برای حضور در جلسـه آزمون اصلی و سـنجش و ارزیابی مباحث مطالعه شده راه اندازی شده تا با مشاهده نقاط ضـعف و قوت خود بر توانمندی‌های علمی شان بیافزایند.
انتهای پیام