خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل پروژه‌های ورزشی ادامه مسیر ورزش قرچک را درخشان‌تر می‌کند

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | سه شنبه، 13 مهر 1400 - 11:54
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک گفت: تکمیل پروژه‌های ورزشی و تقویت تجهیزات هیأت‌ها ادامه مسیر ورزش قرچک را درخشان‌تر می‌کند
قرچك،ورزش،ورزشي،جوانان،وليعصر،عج،استاديوم،بازديد،شهرستان

ایسنا/تهران نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک گفت: تکمیل پروژه‌های ورزشی و تقویت تجهیزات هیأت‌ها ادامه مسیر ورزش قرچک را درخشان‌تر می‌کند
فرماندار شهرستان قرچک گفت: توجه به رشته‌های ورزشی این شهرستان از جمله فوتسال و تقویت تجهیزات هیأت‌های ورزشی می‌تواند مشکلات و تنگناهای موجود را کاهش داده و ادامه مسیر ورزش قرچک را درخشان‌تر کند.
به گزارش ایسنا، بهمن خطیبی صبح سه شنبه ۱۳ مهر ماه در حاشیه سفر وزیر ورزش و جوانان به قرچک خاطر نشان کرد: قرچک جزو شهرستان‌هایی است که جمعیت جوان قابل توجهی داشته و این رده سنی ارزشمند دارای استعدادهای کم نظیر در زمینه‌های علمی ، ورزشی ، فنی ، فرهنگی هنری و ...
بوده که برای حفظ انگیزه آنان و رشد و به ظهور رسیدن بیشتر استعدادها نیازمند توجه و تخصیص امکانات لازم هستند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط جغرافیایی قرچک و پتانسیلی که در حوزه ورزش داشته و می‌تواند میزبان مسابقات ورزشی در سطح کشوری و استانی باشد، ضرورت دارد با حمایت‌های دولت از جمله وزارت ورزش پروژه نیمه‌کاره استادیوم ولیعصر(عج) تعیین تکلیف شده و تکمیل شود.
وزیر ورزش و جوانان از پروژه استادیوم ولیعصر(عج) قرچک بازدید به عمل آورد.
بر اساس این گزارش ؛ سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان که امروز به منظور بازدید از پروژه‌های ورزشی به دشت ورامین سفر کرده است ، به همراه فرماندار ، امام جمعه ، نماینده مردم دیار ۱۵ خرداد در مجلس شورای اسلامی ، پریچهره مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران و دیگر مسئولان و ورزشکاران از پروژه نیمه‌کاره استادیوم ۱۰ هزار نفری ولیعصر(عج) قرچک بازدید بعمل آورد.
انتهای پیام