۳۵ مصدوم در شاهرود امداد رسانی شدند
شاهرود- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود، گفت: در ۲۴ ساعت اخیر ۳۵ نفر در حوادث مختلف شهرستان توسط اورژانس امداد رسانی شدند.

فرحناز جان محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، از وقوع چهار تصادف رانندگی عمده در ۲۴ ساعت اخیر با ۳۵ مصدوم خبر داد و ابراز کرد: یکی از پر حادثه و حضور فعال اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در طول سال جاری به دلیل تصادفات رانندگی رقم خورده است.
وی با بیان اینکه یک مورد تصادف کامیون با پژو آردی ساعت ۱۹:۱۲ محور شاهرود سبزوار کیلومتر ۵۵ که هفت مصدوم داشت، تاکید کرد: اورژانس بلافاصله به این حادثه اعزام و مصدومان را امدادرسانی میکند.
رئیس اورژانس شاهرود همچنین گفت: ساعت ۲۲:۱۲ تصادف یک دستگاه پژو ۲۰۶ همزمان با خودرو پروتون و پژو ۴۰۵ و پژو پارس، محور شاهرود سبزوار کیلومتر ۵۰ که ۱۵ مصدوم داشت که آمبولانسهای اورژانس به این حادثه امدادرسانی کردند.
جان محمدی با بیان اینکه ساعت ۳:۱۲ شب گذشته همچنین در محور شاهرود آزادشهر کیلومتر ۳۰ تصادف دو خودرو پراید با یکدیگر که هشت مصدوم داشته است، تاکید کرد: ساعت ۳:۴۲ صبح محور شاهرود سبزوار کیلومتر ۴۵ واژگونی پراید پنج مصدوم داشت که به آنها از سوی اورژانس امدادرسانی شد.
به گزارش مهر، واژگونی پیکان در کیلومتر ۱۱۵ شاهرود سبزوار نیز همزمان با بامداد امروز شش مصدوم بر جای گذاشته است.