خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیس‌بوک و اینستاگرام بالاخره وصل شدند

ایسنا | برگزیده، اقتصادی | سه شنبه، 13 مهر 1400 - 01:53
با گذشت بیش از پنج ساعت از زمانی که سرویس‌های فیس‌بوک،‌ اینستاگرام و واتس‌اپ با قطعی مواجه شده بودند، اکنون این سرویس‌ها مجددا در حال برقراری هستند.
قطعي،اختلال،مطرح،پرينس

با گذشت بیش از پنج ساعت از زمانی که سرویس‌های فیس‌بوک،‌ اینستاگرام و واتس‌اپ با قطعی مواجه شده بودند، اکنون این سرویس‌ها مجددا در حال برقراری هستند.
به گزارش ایسنا، در حالی که در ساعات گذشته، سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های زیرمجموعه شرکت فیس‌بوک با قطعی و اختلال گسترده مواجه بودند، در عین حال متیو پرینس، مدیر کلاودفلر اعلام کرد: مشکل BGP‌های فیس‌بوک در حال حل شدن است و این بدان معناست که سرویس‌ها در حال بازگشت هستند.
هم‌اکنون دسترسی به اینستاگرام در ایران هم مجددا امکان‌پذیر شده است.
در ساعاتی که فیس‌بوک با یکی از بزرگ‌ترین اختلالات خود مواجه بود، اخباری مبنی‌بر احتمال هک این شبکه مطرح شد و برخی هم علت این قطعی را مشکلات تکنیکی مطرح کردند.
این در حالی است که کارشناسان، تنظیم پروتکل دروازه‌ای مرزی (BGP) را دلیل این اختلال دانسته‌ عنوان کردند که سندی برای ادعای حمله هکرها وجود ندارد.
ادامه دارد