خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پس از 33 سال انتظار؛ مادر شهید زمان‌زاده مزار فرزندش را در آغوش گرفت

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 19:30
گروه استان ها - پیکر شهید شناسایی زمان‌زاده با انجام آزمایش‌های DNA شناسایی و مادر شهید زمان زاده بعد از 33 سال فراق سنگ مزار فرزند خود را در آغوش گرفت.
شهيد،پرديس،زمان،ديدار،مادر،فرماندار،پيكر،امير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، عصر امروز مدیرکل بنیاد شهید استان تهران، فرماندار پردیس، فرمانده سپاه، شهردار و جمعی از مسئولان شهرستان پردیس با خانواده شهید زمان زاده دیدار کردند.
عبدالعظیم رضایی در حاشیه این دیدار اظهار داشت: شهید امیر زمان زاده یکی از شهدای دفاع مقدس است که در سال 1367 در عملیات مرصاد منطقه زبیدات به درجه رفیع شهادت نائل شد.
وی افزود: پیکر مطهر این شهید والامقام بعد از 20 سال در عملیات تفحص پیدا و به عنوان شهید گمنام در هشتم محرم سال 1387 در دانشگاه آزاد اسلامی نائین تشییع و به خاک سپرده شد.
فرماندار پردیس در ادامه گفت: بعد از گذشت 13 سال با انجام آزمایش‌های DNA پیکر شهید شناسایی و مادر شهید زمان زاده بعد از 33 سال فراق سنگ مزار فرزند خود را در آغوش گرفت.
گفتنی است دیدار مسئولان استان تهران و شهرستان پردیس به منظور حفظ ارزش‌های والای شهدا و ارج نهادن به حرمت مادر بزرگوار شهید امیر زمان زاده انجام شد و در پایان این دیدار یاد و جایگاه شهید زمان زاده گرامی داشته شد و از مادر شهید تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/ش