خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ دلار در کانال ۲۸ هزار تومان/ قیمت جهانی طلا کاهش یافت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 17:41
قیمت جهانی طلا در اولین روز بعد از تعطیلات آخر هفته میلادی با کاهش ۰.۶۶ درصدی همراه بود.
نرخ،تومان،روز،11،ساعت،28

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس بررسی های انجام شده از سطح بازار آزاد، دلار امروز (12 مهرماه 1400) با نرخ 27 هزار و 995 تومان وارد بازار شد تا اینکه در ساعت 11 و 28 دقیقه این میزان افت کرد و به قیمت 27 هزار و 965 تومان رسید که به عنوان پایین ترین نرخ روز خود ثبت شد.
این روند تا ساعت 16 ادامه داشت و در ساعت گفته شده به نرخ 28 هزار و 151 تومان رسید که بالاترین نرخ روز را ثبت کرد.
نرخ فعلی دلار در زمان تهیه این گزارش به میزان 28 هزار و 151 تومان رسید و نسبت به روز گذشته افزایش 0.39 درصدی را نشان می دهد.
سکه هم در ابتدای معاملات با نرخ 11 میلیون و 495 هزار تومان وارد بازار شد و در ساعت 13 و 41 دقیقه به بالاترین میزان خود یعنی 11 میلیون و 502 هزار تومان رسید.
نرخ فعلی سکه در زمان تهیه این گزارش 11 میلیون و 498 هزار تومان قیمت گذاری شده که نسبت به روز گذشته کاهش 0.03 درصدی را نشان می دهد.
و اما قیمت جهانی طلا هم در اولین روز بعد از تعطیلات آخر هفته میلادی با کاهش 0.66 درصدی به یک هزار و 752 دلاری رسید.
انتهای پیام/