سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ مصدوم در پی وقوع زلزله در «چلگرد»/ خسارات مردم جبران می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 16:24
کوهرنگ- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در پی وقوع زلزله ۵.۷ ریشتری در «چلگرد» ۲۰ نفر مصدوم شدند.
منازل،منطقه،چهارمحال،عباسي،بختياري

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صبح روز دوشنبه زلزله‌ای در عمق ۱۰ کیلومتری زمین با قدرت ۵.۷ ریشتر در «چلگرد» منطقه «دهناش» رخ داد.
وی با بیان اینکه این زلزله در عمق زمین بوده است، عنوان کرد: این زلزله خسارت جانی در پی نداشته است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲۰ نفر در این حادثه مصدوم شدند، تصریح کرد: دو نفر از مصدومان به دلیل وخامت حال با بالگرد به مراکز درمانی شهرکرد منتقل شدند.
عباسی با بیان اینکه خسارت‌های وارده در حال بررسی و ارزیابی است، افزود: سقف بسیار از منازل مسکونی قدیمی در این منطقه فرو ریخته است.
وی با اشاره به اینکه اکثر منازل در این منطقه دچار ترک شده‌اند، ادامه داد: تیم‌های ارزیابی روستا به روستا خسارت‌ها را بررسی می‌کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: خسارات وارده به منازل مسکونی و زیر ساخت‌ها جبران می‌شود.