خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی درتپه گنجگان شهرستان بویراحمد ممنوع است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 14:35
یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هرگونه عملیات اجرایی در تپه گنجگان شهرستان بویراحمد در روستای گنجگان ممنوع است.
تپه،گذار،سرمايه،ميراث،فرهنگي،باستاني

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله احمد زاده ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به شکایت روستاییان از حفاری در این تپه، به دستور رئیس جمهور بررسی این مسئله در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان داشت: در این راستا یک هیئت ژئوفیزیک با همکاری سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی برای بررسی وضعیت به گنجگان اعزام می‌شود.
احمد زاده با بیان اینکه در صورت احراز تاریخی و باستانی بودن تپه، عملیات سرمایه گذار کاملاً متوقف می‌شود، اظهار داشت: چنانچه این تپه تاریخی نباشد، سرمایه گذار می‌تواند فعالیت خود را در این تپه ادامه دهد.
وی افزود: بر اساس مصوبات این جلسه سرمایه گذار در صورت ادامه فعالیت باید جاده اختصاصی احداث کند و برای استفاده از جاده فعلی باید رضایت اهالی روستا را جلب کند.
استاندار تصریح کرد: اعلام نظر گروه بازرسی میراث فرهنگی به عنوان نظر نهایی بوده و در صورت اثبات باستانی بودن تپه، هزینه سرمایه گذار به عهده سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.