خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری جاعل عناوین نهاد‌های حاکمیتی و امنیتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 14:29
متهم جعل عناوین دفتر مقام معظم رهبری و وزارت اطلاعات که در قالب کارشناس عتیقه و زیرخاکی، پیش فروش مسکن و خودرو به صورت غیرقانونی فعالیت داشت، در استان تهران شناسایی و دستگیر شد.
اطلاعات،وزارت،نامبرده،جعل،كلاهبرداري،عناوين،مرجع،اطلاعاتي،هر ...

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، فردی به نام رضا همتی حاجی‌پور که متهم به جعل عناوین دفتر مقام معظم رهبری و وزارت اطلاعات بود، مورد رصد اطلاعاتی قرار گرفت و پس شناسایی در استان تهران با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شد و از تداوم فعالیت مجرمانه‌اش ممانعت به‌عمل آمد.
نامبرده با منتسب نمودن خود به عنوان نماینده دفتر مقام معظم رهبری و وزارت اطلاعات، در قالب کارشناس عتیقه، زیرخاکی، دفینه و پیش فروش مسکن و خودرو، به بهانه این‌که سود حاصله از این راه صرف تولید ملی، مسکن محرومین و واگذاری خودرو و امورات دیگر خواهد شد، اقدام به اغفال و کلاهبرداری از افراد مختلف و مالکان زمین می‌شده است.
برابر اعترافات و مستندات پرونده، متهم با سوء‌استفاده از اسناد، مکاتبات، پیامک و نرم‌افزار‌های جعلی از طریق سرشاخه‌های مختلف در سراسر کشور، بیش از ۱۰۰۰ نفر را فریب داده و مبالغ زیادی از مالباختگان و فریب‌خوردگان کلاهبرداری کرده است، برهمین اساس پس از دستگیری، حساب‌های بانکی نامبرده مسدود و جهت رسیدگی پرونده، تحویل مرجع قضایی شد.
وزارت اطلاعات با هرگونه جعل و سوءاستفاده از عناوین نهاد‌های حاکمیتی و امنیتی، بدون اغماض برخورد خواهد کرد و به اطلاع ملّت شریف و عزیز ایران می‌رساند، در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ وزارت اطلاعات در میان بگذارند.
انتهای پیام/