خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 25درصدی زکات در سمنان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 13:13
رئیس اداره زکات کمیته امداد استان سمنان گفت: حجم مشارکت مردم استان سمنان در 6 ماهه امسال در پرداخت زکات مستحب و واجب به 20 میلیارد و 158 میلیون تومان رسید که با رشد 25 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه شده است.
زكات،استان،سمنان،تومان،پرداخت،منطقه

ایسنا/سمنان رئیس اداره زکات کمیته امداد استان سمنان گفت: حجم مشارکت مردم استان سمنان در 6 ماهه امسال در پرداخت زکات مستحب و واجب به 20 میلیارد و 158 میلیون تومان رسید که با رشد 25 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه شده است.
اسماعیل رنگریز، رئیس اداره زکات کمیته امداد استان سمنان با اشاره به رشد 25 درصدی پرداخت زکات واجب و مستحبی در استان سمنان، اظهار کرد: در 6ماهه امسال، 20 میلیارد و 158 میلیون تومان زکات در شهرستان های هشت گانه این استان از سوی همکاران جمع‌آوری شده است.
وی یادآور شد: مشارکت مؤدیان استان سمنان در پرداخت زکات در نیمه نخست سال گذشته 15 میلیارد و 690 میلیون تومان بوده است که بر این اساس در سال جاری رشد قابل‌توجهی را شاهد بوده‌ایم.
رنگریز با بیان اینکه 95 درصد سهم زکات جمع‌آوری‌شده به فقرا اختصاص یافت و پنج درصد سهم پروژه‌های عمرانی بوده است، افزود: زکات جمع‌آوری‌شده در هر منطقه باید در همان شهر یا استان هزینه شود و هیچ‌گونه حق جابه‌جایی مبالغ جمع‌آوری‌شده زکات از منطقه‌ای به منطقه دیگر وجود ندارد، مگر اینکه فرد نیازمند در آن منطقه برای بهره‌گیری از زکات وجود نداشته باشد.
وی اضافه کرد: زکات جمع‌آوری‌شده در قالب کمک‌هزینه‌های تحصیلی، درمان بیماران، تهیه مسکن نیازمندان،تأمین جهیزیه، آزادی زندانیان،کمک‌معیشت مددجویان و نیازمندان، ساخت پروژه های عام المنفعه و سایر موارد حمایتی هزینه شده است.
انتهای پیام