سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز صید ماهیان از نیمه دوم مهرماه در مازندران

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 12 مهر 1400 - 05:30
مدیرکل شیلات مازندران گفت: فصل صید ماهی‌های استخوانی از ۱۵ مهرماه در میانکاله و از ۲۰ مهر ماه در تمام شهرهای مازندران آغاز می‌شود.
مازندران،صيد،ماه،شيلات

مدیرکل شیلات مازندران گفت: فصل صید ماهی‌های استخوانی از ۱۵ مهرماه در میانکاله و از ۲۰ مهر ماه در تمام شهرهای مازندران آغاز می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، بیش از ۴هزار صیاد مازندرانی این روزها چشم‌انتظار آغاز فصل صید هستند تا بعد از ماه‌ها تورهای خود را در دل دریای مازندران پهن کردند.
اواسط مهر ماه تورهای ماهیگیران زحمت‌کش مازندرانی پس از ماه‌ها چشم‌انتظاری در دریا پهن می‌شود و ماهیگیران با تلاش و پشتکار شبانه‌روزی ارتزاق می‌کنند.
حسن اسحاقی مدیرکل شیلات مازندران امروز درباره آغازفصل صید ماهی‌های استخوانی در دریای مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: براساس تصمیم کمیته صید سازمان شیلات ایران، صیادان میانکاله از ۱۵ مهر ماه تورهای خود را در دریا پهن می‌کنند.
وی افزود: فصل صید ماهی‌های استخوانی برای بقیه صیادان مازندران نیز از ۲۰ مهر ماه امسال آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
مدیرکل شیلات مازندران در پایان گفت: بیش از ۴هزار صیاد مازندرانی با تصمیم کمیته مدیریت صید طی روزهای آینده وارد دریای مازندران می‌شوند.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج