خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 تغییر در تیم ملی اسپانیا برای مصاف با ایتالیا

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 11 مهر 1400 - 16:30
سرمربی ماتادورها در فهرست بازیکنان دعوت شده به این تیم برای مصاف با ایتالیا دو تغییر ایجاد کرد.
تيم،هافبك،مصاف،فهرست،ايتاليا،ماتادورها،انريكه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوئیس انریکه سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا در فهرست بازیکنان خود برای مصاف چهارشنبه شب با ایتالیا در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا دو تغییر اعمال کرده است.
در فهرست اولیه ماتادورها برای بازی مقابل قهرمان یورو 2020 در شهر میلان، پدری هافبک بارسلونا و مارکوس یورنته هافبک اتلتیک بیلبائو دو بازیکن دعوت شده بودند اما مصدومیت، آنها را از همراهی ماتادورها بازداشت؛ به همین دلیل انریکه برایس مندس هافبک تهاجمی تیم سلتاویگو و برایان جیل بال 20 ساله تیم تاتنهام را به جای آنها به اردوی اسپانیایی‌ها فراخوانده است.
برنده مصاف تیم‌‌های اسپانیا و ایتالیا که در مرحله نیمه نهایی یورو 2020 هم با هم روبرو شدند، در فینال لیگ ملت‌های اروپا با برنده نبرد تیم‌های فرانسه و بلژیک بازی خواهد کرد.
تیم‌‌های بازنده نیز برای کسب مقام سوم به مصاف یک دیگر می‌روند.
در همین حال تیم ملی ایتالیا هم مجبور به انجام یک تغییر در فهرست خود شده است و مویزه کین، مهاجم جوان یوونتوس جای چیرو ایموبیله مهاجم مصدوم لاتزیو را گرفته است.
انتهای پیام/