خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل قتل و خشونت علیه مهاجران در لیبی را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 11 مهر 1400 - 12:35
سازمان ملل با صدور بیانیه‌ای نسبت به گزارش ها درمورد قتل و استفاده از زور علیه مهاجران و آوارگان در منطقه قرقاش در طرابلس ابراز نگرانی کرد.
ملل،تن،گزارش،سازمان،مهاجران،ليبي

سازمان ملل با صدور بیانیه‌ای نسبت به گزارش ها درمورد قتل و استفاده از زور علیه مهاجران و آوارگان در منطقه قرقاش در طرابلس ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اسکای نیوز، در پی یورش مقامات امنیتی لیبی به منازل و پناهگاه های موقت در منطقه قرقاش که منطقه‌ای مهاجرنشین در طرابلس است، یکی از مهاجران کشته و دستکم ۱۵ تن زخمی شدند و حال شش تن وخیم است.
سازمان ملل از مقامات لیبی خواست به حقوق بشر احترام گذاشته و عزت تمامی مردم از جمله مهاجران و آوارگان را در همه حال حفظ کنند.
براساس گزارش‌های مسوولان در اداره مبارز با مهاجرت غیر قانونی، در جریان این عملیات امنیتی دستکم ۴۰۰۰ تن از جمله زن و کودک بازداشت شدند.
سازمان ملل همچنین گزارش هایی درباره مرگ یک جوان در اثر تیراندازی و زخمی شدن پنج تن دیگر دریافت کرد.
هیئت سازمان ملل در لیبی نیز اعلام کرد، گزارش هایی درمورد قطع ابزارهای ارتباطی دریافت کرده است که مانع از برقراری ارتباط یا دسترسی به اطلاعات یا درخواست کمک شده است.
انتهای پیام