خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف متجاوز سعودی مدعی رهگیری پهپاد یمنی شد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 10 مهر 1400 - 22:30
ائتلاف متجاوز سعودی عصر روز شنبه (به وقت تهران) مدعی رهگیری و مقابله با پهپاد یمنی شد.
سعودي،يمن،ائتلاف،يمني،نظامي،رهگيري

ائتلاف متجاوز سعودی عصر روز شنبه (به وقت تهران) مدعی رهگیری و مقابله با پهپاد یمنی شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ائتلاف متجاوز سعودی روز شنبه (به وقت تهران) مدعی رهگیری و مقابله با پهپاد یمنی که به سوی خمیس مشیط در پرواز بود، شده است.
ارتش یمن همواره تأکید کرده است که تا زمان تداوم تجاوزها و محاصره یمن به حملات خود علیه اهداف نظامی در عمق خاک عربستان سعودی ادامه خواهد داد.
عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.
این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.
انتهای پیام/.