خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلایه پیمان جبلی از نقش ناکارآمدی رسانه در وضعیت کنونی خوزستان

مشرق | سیاسی | شنبه، 10 مهر 1400 - 20:47
خوزستان،صداوسيما،مشكلات،ملي،رويدادها،فعالان،فرهنگي

به گزارش مشرق، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما در توییتر نوشت: ‏در جلسه‌ای که صبح امروز با فعالان فرهنگی استان خوزستان داشتیم نکات زیادی مطرح شد؛ با لحن‌های خوبِ تند و ملایم.
تقریبا همه مسائل و مشکلات، ذیل دو برنامه «هویت‌محوری» و «عدالت گستری» رسانه ملی قابل حل است.
‏یکی از موضوعات پرتکرار در جلسه این بود که رویدادها و چهره‌های ملی خوزستان را حتی خودِ مردم خوزستان هم نمی‌شناسند.
از ‎بهنام محمدی و مادر شهیدان ‎فرجوانی گرفته تا جهاد عشایر و همشهریان ‎علی لندی در گردان حضرت رسول(ص) که سپاه سوم عراق را زمین‌گیر کردند.
‏خوزستان یک نمونه است؛ در سال‌های پیش رو از رویدادها و چهره‌های «هویت‌»ساز در گوشه‌گوشهٔ ایران بیشتر خواهیم دید.
بخشی از وضعیت کنونی خوزستان مربوط به ناکارآمدی کل ساختار رسانه‌ای کشور است.
‏اگر در رسانه‌ بتوانیم با برنامه‌ریزی یکی از مشکلات خوزستان را حل کنیم، بقیه مشکلات را هم خواهیم توانست.
صداوسیما دیگر اجازه نمی‌دهد مشکل مردم روی زمین بماند.
نباید خودمان را در مجموعه جام‌جم و چهاردیواری مراکز صداوسیما محدود کنیم.
‏رسانهٔ ملی مصمم است، با سایر دلسوزان عرصه فرهنگ، هم‌افزایی کند.
مسئولیت، به‌طور مشترک بر شانهٔ همه دغدغه‌مندان خواهد بود.
به امید خدا صداوسیما ارتباط «عملیاتی و موثر» خود با فعالان جبهه فرهنگی انقلاب را حفظ خواهد کرد.