خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صحبت‌ها درباره کارگزار مشترک برای استقلال و پرسپولیس شائبه و پیش فرض ذهنی است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 10 مهر 1400 - 19:24
عطایی گفت: در حال حاضر خود ما هم نمی‌دانیم کارگزار باشگاه پرسپولیس کدام شرکت می‌شود، زیرا فرآیند‌ها مزایده باز و شفاف است.
باشگاه،مزايده،پرسپوليس،مالي،شركت،استقلال

معاون مالی باشگاه پرسپولیس:
به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی عطایی، معاون مالی باشگاه پرسپولیس درباره کارگزار مشترک باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: فزآینده مزایده شفاف است و زیر نظر نهاد‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی انجام می‌شود.
وقتی که این فزآینده در حال طی شدن است، برای شفافیت بیشتر از هیئت‌های کارشناسی درخواست کردیم فضا‌های باشگاه پرسپولیس را ارزیابی کند.
پس از ارزش گذاری، مبلغ پایه برای مزایده تعیین می‌شود.
با توجه به قهرمانی‌ها و افتخارات پرسپولیس، اگر باشگاه استقلال هم بخواهد ارزش گذاری شود، قطعا مبلغ پایه ۲ باشگاه متفاوت است.
عطایی در ادامه گفت: شاید قرارداد هر ۲ باشگاه با یک کارگزار یا حامی مالی منعقد شود، اما از نظر مالی باشگاه ما با استقلال شرایط متفاوتی دارد.
طبیعتا نمی‌توانیم به یک حامی مالی بگوییم در مزایده یک باشگاه شرکت کند و در مزایده دیگری شرکت نکند.
او در پاسخ به این سوال که آیا ارزش گذاری باشگاه پرسپولیس انجام شده گفت: این کار تقریبا انجام شده است.
معاون مالی باشگاه پرسپولیس در واکنش به این که حامی مالی مشترک برای استقلال و پرسپولیس می‌تواند به شائبه‌ها درباره تبعیض میان ۲ باشگاه دامن بزند گفت: در حال حاضر اصلا نمی‌دانیم چه شرکت‌هایی قرار است در مزایده شرکت کنند.
از شنیدن برخی حرف‌ها تعجب می‌کنم.
وقتی مزایده برگزار می‌شود، یعنی فضا باز است که هر کسی می‌خواهد در آن شرکت کند.
ما هم نمی‌دانیم که چه کسانی قرار است در مزایده شرکت کنند و در نهایت کدام یک برنده مزایده می‌شوند؛ بنابراین صحبت‌هایی که درباره کارگزار مشترک مطرح می‌شود، شائبه و پیش فرض ذهنی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/