خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شوراهای شهرستان باید قدرت تعامل با دستگاه های اجرایی راداشته باشد

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 مهر 1400 - 15:47
گراش- فرماندار گراش گفت: شوراهای اسلامی شهرستان ها باید قدرت چانه زنی و تعامل با دستگاه‌های اجرایی و مسئولان را داشته باشند.
شوراي،شهرستان،اسلامي،گراش،نماينده،شهر،رأي،توسعه،عنوان،انتخاب

به گزارش خبرنگار مهر، مجید غلامپور شنبه در نشست انتخاب هیأت رئیسه شورای اسلامی شهرستان گراش با بیان اینکه شورای شهرستان باید قدرت چانه‌زنی و تعامل را داشته باشد، اظهار داشت: شورای شهرستان ابزاری قوی و مؤثر در کنار مسئولین دستگاه‌های اجرایی و شوراهای شهر و روستا هستند که باید قدرت چانه زنی و تعامل بالا داشته باشند.
وی با اشاره به نقش مؤثر نماینده مجلس در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان، گفت: فرصت طلایی حضور حسین زاده در مجلس شورای اسلامی می‌تواند زمینه رشد و توسعه شهرستان را پیش از گذشته فراهم کند و همه باید توجه کنیم تا از این ظرفیت به دست آمده به خوبی استفاده شود.
فرماندار گراش با بیان اینکه به دنبال توسعه متوازن در گراش هستیم، افزود: فعالیت شورای شهرستان فراتر از شورای شهر است و انتظار می‌رود اعضای منتخب گام‌های اساسی در جهت توسعه متوازن شهرستان بردارند و در این خصوص هم افزایی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه شهرستان گراش نیازمند وحدت و همدلی مسئولان است، تصریح کرد: وحدت و همدلی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و تعامل با نماینده مجلس و دستگاه‌های اجرایی روند توسعه همه جانبه شهرستان را سرعت می بخشد.
غلامپور پیگیری امور در شورای اسلامی شهرستان را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد: موفقیت شورای اسلامی شهرستان به اتحاد، همبستگی، حرکت در مسیر قانون و عملکرد آن بستگی دارد و با توجه به ظرفیت شهرستان در برخی از بخش‌ها می‌توان گام‌های هدف مند و مؤثری برداشت.
در این جلسه عباس رشیدی نماینده شورای بخش ارد و علی بیضایی از نماینده شورای شهر گراش نامزد انتخابات رئیس شورای شهرستان شدند که در نهایت عباس رشیدی با ۳ رأی به عنوان رئیس شورای شهرستان گراش به مدت یک سال انتخاب شد.
در ادامه ناصر دلخوش نماینده شورای اسلامی شهر گراش و نسرین پیل تن نماینده شورای اسلامی شهر ارد کاندیدای نماینده شورای اسلامی شهرستان گراش در استان شدند که نسرین پیل تن با ۳ رأی اعضا به مدت چهار سال به عنوان نماینده شورای شهرستان در شورای استان فارس انتخاب شد.
همچنین غلامحسین زنده پیل نماینده شورای اسلامی بخش مرکزی بدون رقیب با سه رأی به عنوان نایب رئیس، ناصر دلخوش با پنج رأی به عنوان سخنگو و علی بیضایی با ۵ رأی به عنوان منشی هیأت رئیسه شورای اسلامی شهرستان گراش انتخاب شدند.