خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراز نگرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از اوج گیری مجدد کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 10 مهر 1400 - 13:41
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: کمی نگران افزایش موج بیماری هستیم که شاید به ایام پیش رو، بازگشایی هایی که بعد از ماه صفر انجام می شود و افرادی که از زیارت برگشته اند، مربوط باشد.
كرمان،استان،كرونا،برگشته،بيماري،وضعيت،رشيدي

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: کمی نگران افزایش موج بیماری هستیم که شاید به ایام پیش رو، بازگشایی هایی که بعد از ماه صفر انجام می شود و افرادی که از زیارت برگشته اند، مربوط باشد.
دکتر"حمیدرضا رشیدی نژاد" ظهر امروز ۱۰ مهرماه در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا اظهار کرد: کمی نگران افزایش موج بیماری هستیم که شاید به ایام پیش رو، بازگشایی هایی که بعد از ماه صفر انجام می شود و افرادی که از زیارت برگشته اند، مربوط باشد.
وی افزود: نیاز به همکاری دو سه دستگاه داریم برای گرفتن تست از افرادی که از عراق برگشته اند و باید اسامی و آدرس این افراد به ما داده شود ه از آنها تست رپید گرفته می شود.
رشیدی نژاد در ادامه با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا در استان کرمان بیان کرد: ظرفیت تزریق واکسن دو تا سه برابر کاری است که در حال حاضر انجام می شود، وجود دارد و واکسن تامین شده و هیچ محدودیتی نداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان اظهار کرد: در اوج پیک کرونا مرگ و میرها در سطح استان به ۱۸۰ نفر در هفته رسید و اکنون به ۴۸ نفر رسیده ه امیدواریم این روند کاهشی همچنان ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به روند نزولی بیماری در استان کرمان عنوان کرد: کاهش موارد ابتلا به کرونا در استان مشهود است.
به گزارش ایسنا، دکتر"محمدصادق بصیری" جانشین استاندار در ستاد کرونای استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر در استان کرمان ۱۱ شهرستان در وضعیت زرد، ۱۱ شهرستان در وضعیت نارنجی و انار در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
انتهای پیام