خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان رژیم صهیونیستی به دست داشتن در ترور سردار سلیمانی

ایسنا | برگزیده، سیاسی | شنبه، 10 مهر 1400 - 11:53
رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که اطلاعات داده شده از سوی این رژیم به آمریکا منجر به ترور سردار سلیمانی شده است.
سليماني،سردار،ترور،اطلاعات،آمريكا،رژيم

رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که اطلاعات داده شده از سوی این رژیم به آمریکا منجر به ترور سردار سلیمانی شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از العربی الجدید، تمیر هایمن، رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با پایگاه خبری واللا گفت که ترور سردار سلیمانی در پی دادن اطلاعاتی از سوی شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل به آمریکا انجام شد.
وی گفت: این اطلاعات را ما آماده کردیم و باعث شد که ناو هواپیما آمریکا به خلیج(فارس) برگردد چرا که آمریکا متوجه شد که سردار سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه جنگی علیه این کشور آغاز خواهد کرد و این مساله بسیار مهمی بود.
آمریکا در آن زمان به دلیل وجود داعش در منطقه حضور داشت نه به خاطر وجود ایران اما اطلاعات ما بعد از آن به ترور سردار سلیمانی کمک کرد.
هایمن ترور سردار سلیمانی را مهم ترین اتفاق برای امنیت رژیم صهیونیستی توصیف کرد وگفت: اشخاصی که معمولا دستور به ترور آن ها داداه می شود افرادی هستند که چشم انداز راهبردی و قدرت نافذ دارند و این اشخاص زیاد نیستند.
وی در ادامه تاکید کرد که ترور سردار سلیمانی در یک شبه انجام نشد بلکه برای این امر مقدمات کاملی چیده شد و برای آن ابتدا زیرساخت ها و امکانات لازم فراهم شد.
تکمیل می شود...