سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف۵۳ کیلوگرم تریاک در اسلامشهر/۲توزیع کننده دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 مهر 1400 - 10:24
اسلامشهر- فرمانده انتظامی اسلامشهر از کشف ۵۳ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک در یک عملیات پلیسی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این عملیات ۲ نفر از توزیع کنندگان مواد مخدر دستگیر شدند.
مخدر،مواد،اسلامشهر،پليس،قضائي،مبارزه،ترياك،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی آقا کارخانه صبح شنبه در جمع خبرنگاران از کشف ۵۳ کیلوگرم تریاک در اسلامشهر خبر داد و اظهار داشت: در پی اخبار رسیده از منابع خبری و اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اسلامشهر مبنی بر فروش مواد مخدر در آدرس قائمیه اسلامشهر، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: پس از حصول اطمینان و با هماهنگی قضائی، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اسلامشهر به محل اعزام و در بازرسی به عمل آمده، مقدار ۵۳ کیلو و۵۰۰ گرم تریاک کشف کردند.
فرمانده انتظامی اسلامشهر تهران گفت: در این خصوص ۲ فروشنده مواد مخدر دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
کارخانه در پایان با اشاره به اینکه شهروندان می‌توانند جهت اعلام موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ تماس بگیرند، عنوان داشت: مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر از اولویت‌های نیروی انتظامی است و پلیس و دستگاه قضائی با جدیت هرچه تمام تر با اخلالگران و برهم‌زنندگان امنیت اجتماعی و تهیه و توزیع‌کنندگان مواد مخدر برخورد می‌نمایند و برای تحقق امنیت مطلوب اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند.