سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ کمبودی در زمینه تامین واکسن کرونا در شهرستان دشتی وجود ندارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 مهر 1400 - 09:41
بوشهر- فرماندار دشتی با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه واکسن نداریم، گفت: انتظار داریم مردم برای دریافت واکسن کرونا شتاب کنند.
شهرستان،واكسيناسيون،كرونا،نادري،واكسن

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری صبح شنبه در جلسه ستاد مقابله و پیشگیری بیماری کرونا شهرستان دشتی اظهار داشت: با استقبال خوب شهروندان از واکسیناسیون تعداد مبتلایان به کرونا در سطح شهرستان کاهش پیدا کرد.
وی افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده مرکز سوم واکسیناسیون در شهر خورموج راه اندازی شد تا روند واکسیناسیون شتاب بیشتری بگیرد.
نادری ادامه داد: تاکنون پنجاه و هفت هزار و ۴۸۵ دوز واکسن در شهرستان دشتی تزریق شده است.
وی تسریع کرد: واکسیناسیون در روستاها نیز ادامه دارد و در حال حاضر ۲۵ درصد روستاهای شهرستان پوشش بالای ۸۰ درصد را دارند.
نادری خاطر نشان کرد: مسئولین دستگاه‌های متولی همکاری لازم در زمینه اطلاع رسانی و تشویق مردم به واکسن انجام دهند.
وی از همکاری هیأت‌های مذهبی با ستاد کرونا شهرستان تقدیر کرد و گفت: همه ادارات کارکنان خود را ملزم به زدن واکسن کنند.