خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت ۵ دلاری قیمت طلا در بازار جهانی

مشرق | اقتصادی | جمعه، 09 مهر 1400 - 16:24
در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا ۵.۱ دلار کاهش یافت.
دلار،قيمت،طلا،بازار

به گزارش مشرق به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا ۱۷۵۲.۱ دلار در هر اونس تعیین شد که نسبت به دیروز ۵.۱ دلار پایین‌تر بوده است.
این قیمت نسبت به ماه پیش هم ۶۲.۵ دلار و نسبت به یکسال پیش ۱۵۴.۳ دلار پایین‌تر بوده است.
دیگر فلزات ارزشمند رشد قیمت را تجربه کردند بگونه‌ای که نقره ۱۶ سنت بالا رفت و به ۲۲.۳۲ دلار رسید.
پلاتین و پالادیوم نیز به ترتیب ۱۰ و ۲۸ دلار رشد قیمت داشتند و ۹۷۲ و ۱۸۶۴ دلار در هر اونس خرید و فروش شدند.
به گزارش رویترز، افزایش ارزش دلار یکی از اصلی‌ترین عوامل کاهش امروز قیمت طلا در بازار جهانی بوده است.
علیرغم کاهش امروز اما انتظار می‌رود طلا این هفته را مثبت بسته شود و البته هنوز هم بالای حمایت تکنیکال ۱۷۵۰ دلار است.
کارشناسان می‌گویند، انتظار می‌رود در ماه اکتبر که احتمالاً شاهد نوسانات جدی در برخی بازارها از جمله بازار انرژی باشیم قیمت طلا هم روند صعودی را در پیش گیرد.