خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر جهادکشاورزی: آبرسانی به زمین‌های دهدشت غربی سرعت می‌گیرد

فارس | استان‌ها | جمعه، 09 مهر 1400 - 14:53
وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از طرح آبرسانی به زمین‌های حومه غربی دهدشت گفت: با همکاری وزارت نیرو عملیات اجرای این طرح سرعت خواهد گرفت.
پروژه،كشاورزي،طرح،حومه،غربي،دهدشت،كهگيلويه،تومان

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، سید جواد ساداتی‌نژاد امروز در سفر به شهرستان کهگیلویه از پروژه پمپاژ آب زمین‌های حومه غربی دهدشت بازدید کرد.
وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید روند اجرای عملیات این پروژه را کند خواند و اظهار داشت: در راستای توسعه بخش کشاورزی در منطقه با همکاری وزارت نیرو پروژه سرعت می‌گیرد.
ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه بهره‌برداری از طرح آبرسانی حومه غربی تحول عظیم در بخش کشاورزی، رونق تولید و استغال صورت خواهد گرفت، افزود: پیشرفت ۲۳ درصدی با گذشت یک دهه از آغاز پروژه قابل قبول نیست.
وی اضافه کرد: توسعه کشاورزی در مناطق محروم یکی از سیاست‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است و برای تحقق این مهم هیچ کوتاهی نخواهیم داشت.
ساداتی‌نژاد با بیان اینکه بهره‌برداری از این پروژه برای یکهزار نفر شغل ایجاد می‌کند، افزود: بیش از پنج هزار هکتار از زمین‌های حومه غربی دهدشت تحت پوشش آب قرار می‌گیرند.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهار داشت: با گذشت ۱۰ سال از آغاز پروژه تنها ۷۰میلیارد تومان از مبلغ قرارداد اولیه « ۲۳میلیارد تومان» تخصیص یافت.
فخری‌زاده بیان کرد:این طرح برای تکمیل شدن نیاز به ۶۳۰ میلیارد تومان دارد.
وی گفت:طرح شامل بند انحرافی، سازه آبگیر،دو ایستگاه پمپاژ و دو تا خط انتقال ۱۰۰۰ و ۱۴۰۰میلی متر جمعا به طول ۲۵/۵کیلومتر و دو مخرن است.
به گزارش فارس، طرح آبرسانی حومه غربی دهدشت سال ۱۳۸۹ کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن از ۱۳۹۰ آغاز شد.
اجرای این پروژه سال‌هاست در وعده و شعارهای مسؤولان روند لاک پشتی داشته و در بازه طولانی مدت راکد شده بود.
انتهای پیام/س