خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شنا در مناطق ناامن جان دو نفر در منطقه «دشتیاری» چابهار را گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 فروردین 1398 - 20:45
چابهار - روز گذشته ۲ نفر در بخش «دشتیاری» شهرستان چابهار واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان غرق شدند.
روستاي،دلگان،دشتياري

زاهد جدگال رئیس شورای اسلامی روستای «سیتل دلگان» در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: متأسفانه به علت بی احتیاطی، یک دختر ۴ ساله دیروز در بخش دشتیاری در آب غرق شد.
وی افزود: به علت بارندگی‌های اخیر و پُر شدن هوتگ ها (گودال‌های جمع آوری آب) در کنار روستا زمانی که این کودک برای بازی به آن مکان می‌رود در هوتگ غرق می‌شود.
رئیس شورای اسلامی روستای «سیتل دلگان» بخش دشتیاری شهرستان چابهار ادامه داد: همچنین یک دختر ١۶ ساله دیگر نیز روز گذشته به علت بی احتیاطی و آشنا نبودن به شنا در رودخانه روستای «رادو پایین» بخش «پلان» جان خود را از داد.