خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاعیه دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص واکسیناسیون

ایسنا | دانش و فناوری | جمعه، 09 مهر 1400 - 10:11
پیرو ادامه اجرای طرح واکسیناسیون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این دانشگاه اطلاعیه‌ای را در این خصوص منتشر کرد.
واكسيناسيون،دانشگاه،اميركبير،سامانه،صنعتي،ساعت،هفته،روز

پیرو ادامه اجرای طرح واکسیناسیون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این دانشگاه اطلاعیه‌ای را در این خصوص منتشر کرد.
به گزارش ایسنا، پیرو ادامه اجرای طرح واکسیناسیون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده مورخ 11 و 12 مهرماه 1400، موارد ذیل به اطلاع دانشگاهیان عزیز می‌رسد: محل واکسیناسیون، پارکینگ گنبد سبز دانشگاه بوده و واکسن‌های موجود طی این دو روز شامل سینوفارم و برکت هستند.
پذیرش صرفاً با اخذ نوبت از طریق سامانه جامع واکسیناسیون دانشگاه به آدرس اینترنتی vaccine.aut.ac.ir (از ساعت ۸ صبح روز شنبه مورخ 10 مهرماه) امکان‌پذیر خواهد بود.
بدیهی است بدون اخذ نوبت از سامانه مذکور، به‌هیچ‌ وجه امکان پذیرش وجود ندارد.
گروه مشمولین برای هفته جاری شامل اساتید، کارمندان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و سایر افرادی که دوز اول را در دانشگاه تزریق کرده‌اند، است.
همراه داشتن مدرک شناسایی معتبر در روز واکسیناسیون الزامی است.
افرادی که دوز اول را در دانشگاه امیرکبیر تزریق کرده‌اند، حتماً بایستی کارت واکسیناسیون مربوطه را همراه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با توجه به اینکه سامانه طراحی‌شده اجازه ثبت واکسیناسیون خارج از ساعت مقرر نوبت‌دهی را نمی‌دهد، خواهشمند است رأس ساعت مربوط به ‌نوبت خود در محل واکسیناسیون حاضر باشید.
در صورت داشتن هرگونه علایم مشکوک به کرونا از مراجعه جهت واکسیناسیون خودداری کرده و حداقل ۶ هفته پس از بهبودی کامل، برای واکسیناسیون اقدام کنید.
انتهای پیام