سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناکامی شورای امنیت در توافق برای خروج نظامیان خارجی از لیبی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 09 مهر 1400 - 04:41
اختلاف نظر میان روسیه و انگلیس در شورای امنیت مانع از توافق برای اخراج نظامیان خارجی از لیبی شد.
ليبي،توافق،روسيه،امنيت،خارجي،شوراي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، اختلاف نظر روسیه و انگلیس باعث شد شورای امنیت در توافق پیرامون اخراج نیرو‌های اجیر شده خارجی از لیبی ناکام بماند.
بر این اساس، نماینده انگلیس در نشست شورای امنیت درباره لیبی گفت: توافق آتش بس در لیبی باید اجرا شود و نیرو‌های خارجی از این کشور بیرون رانده شوند.
نماینده روسیه نیز در این نشست گفت: روسیه از همه طرف‌های لیبیایی می‌خواهد اختلافات را پشت سر بگذراند و انتخابات را در موعد مقرر یعنی ۲۴ دسامبر برگزار کنند.
پیش از این جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست مجازی شورای امنیت پیرامون تازه‌ترین تحولات لیبی گفته بود باید به نتایج کنفرانس برلین درباره لیبی و اجرای قطعنامه ممنوعیت صادرات سلاح به این کشور پایبند بود.
وی افزود: همه طرف‌ها این قطعنامه را نقض کرده اند و هر چه سریعتر باید به توافق آتش بس در لیبی دست یافت.
برای نظارت بر ممنوعیت صادرات سلاح به لیبی باید اختیارات بیشتری از سازمان ملل دریافت کرد.
انتهای پیام/