خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی وزارت کار برای اجرای 10 پروژه بزرگ اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد/ قانون تعاون اصلاح می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 23:30
گروه استان‌- وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای اجرای 10 پروژه بزرگ و متحول کننده در کهگیلویه و بویراحمد اعلام آمادگی کرد و گفت: قانون تعاون اصلاح می‌شود.
عبدالملكي،ايجاد،اقتصادي،بويراحمد،زنجيره،تعاون،تكميل،مجوز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج ، حجت عبدالملکی امشب در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان بویراحمد اظهار داشت: 10 پروژه بزرگ و متحول کننده پیشنهاد دهید به شرط اینکه تکمیل کننده زنجیره ارزش در استان باشد و بتواند اشتغال پسینی و پیشینی خوبی را ایجاد کند، حمایت می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید توضیح داده شود که کدام بخش از زنجیره ارزش را تکمیل می‌کند و چه تعداد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم دارد، عنوان کرد: قانون تعاون اصلاح می‌شود از کمیسیون اقتصادی مجلس پس‌گرفتم و درخواست اصلاح برای مدت 45 روز کرده‌ام و هرکسی پیشنهاد دارد تا دو هفته ارسال کند.
عبدالملکی اظهار کرد: تمام کسانی که کارشان گیر مجوز است درخواست را تنظیم و از طریق استانداری پیگیری کنند جز آنهایی که بحرانی است یعنی چالش برای محیط زیست و میراث ایجاد می‌کند مابقی خارج از رویه‌ها مجوز صادر می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: گلخانه مدرن آموزشی را برای خدمات دهی در سطح ملی در جلسه هیئت دولت مطرح و سعی می‌کنیم مصوبه آن را بگیریم.
عبدالملکی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد بالا و‌ شرایط اقتصادی مردم متناسب با ظرفیت‌های استان نیست، افزود: نرخ مشارکت مردان در این دیار 5 درصد از متوسط کشور بالاتر است این یک تکلیف برای دولت ایجاد می‌کند، یعنی مردم بیشتر اهل کار هستند
انتهای پیام/541/ی