خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه های دولت در بخش فرهنگ و هنر تحولی تدوین شده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 16:39
قم- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکر از دغدغه فرهنگی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری گفت: برنامه‌های کلان دولت به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر با نگاه تحولی تدوین شده است.
فرهنگي،فرهنگ،اسلامي،ارشاد،خارج،مجلس،كشور،تحولي،خبرگان،ابتداي

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری در هشتمین جلسه خود از ابتدای سال جاری، با دعوت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بررسی برنامه‌های تحولی کوتاه مدت و بلندمدت این وزارتخانه را در دستور کار قرار داد.
در این نشست، اعضا کمیسیون مطالبات خود پیرامون برخی ناهنجاری‌ها و معضلات فرهنگی در جامعه به ویژه عرصه فرهنگ عمومی، وضعیت مد و لباس، سینما و تئاتر، موسیقی، حوزه نشر و کتاب و اصلاح برخی روش‌ها در موضوع رایزنی‌های فرهنگی در خارج از کشور را مطرح و به بحث و تبادل نظر در این مسائل پرداختند.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با تقدیر از دغدغه مندی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و تأیید وجود برخی ناهنجاری‌ها، ضمن تشریح رویکرد و برنامه‌های تحولی این وزارتخانه در دولت سیزدهم گفت: برنامه‌های کلان ما در حوزه‌های مختلف با نگاه تحولی به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر تدوین شده و تعامل با سایر دستگاه‌های فرهنگی این نگاه در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.
وی همچنین فعال‌تر شدن رایزن‌های فرهنگی خارج از کشور را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در برنامه جدید رایزن‌های فرهنگی خارج از کشور از انفعال خارج شده و با بکارگیری نیروهای متخصص، معتقد و با انگیزه این حوزه نیز فعال‌تر عمل خواهد کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به هماهنگ سازی جریان‌های فرهنگی کشور و توزیع عادلانه امکانات افزود: فعالیت دستگاه‌های فرهنگی باید به دور از موازی کاری و در جهت اهداف و مسیر مشترک نظام در عرصه فرهنگ اسلامی و در تراز نظام اسلامی باشد.
کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری از ابتدای آغاز به کار دوره پنجم این مجلس، همواره مطالبه گری از مسؤولان فرهنگی و بررسی معضلات بخش‌های فرهنگی را در دستور کار داشته و از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم، با بازتعریف مطالبه گری، علی رغم وقوف بر مشکلات و موانع، مسائل را با نگاه تحول، تغییر و اصلاح ساختارها دنبال خواهد کرد.