خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا دراصفهان شناسایی شدند / فوت ۳۲ نفر

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 13:41
اصفهان – بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر یک هزار و ۳۴۵ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه شناسایی شد.
كرونا،بيمار،درماني،اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ظهر روز گذشته سه‌شنبه ششم مهر ماه تا ظهر امروز هفتم مهر ماه چهار هزار و ۲۳۶ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کرده‌اند.
از بین مراجعه کنندگان مشکوک به کرونا به مراکز درمانی اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر یک هزار و ۳۴۵ بیمار مبتلای قطعی کرونا بوده‌اند که ۳۸۲ نفر از آنها در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر نیز ۳۹۴ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.
در حال حاضر نیز دو هزار و ۱۶ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که ۳۴۴ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.
کل موارد فوت شده ناشی از کرونا اعم از فوت قطعی و مشکوک به این بیماری طی ۲۴ ساعت اخیر ۳۲ نفر بوده است که تاکنون تست ۲۳ نفر مثبت اعلام شده است.