خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برندسازی محصولات صنایع دستی لرستان در دستور کار قرار گرفت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 12:23
خرم‌آباد- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از برنامه‌ریزی برای برندسازی محصولات خوشه گلیم، جاجیم و ماشته این استان خبر داد.
استان،خوشه،لرستان

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سیدامین قاسمی امروز پنجشنبه در سخنانی اظهار داشت: با توجه به نیاز اصلی تولیدکنندگان به دسترسی به بازارهای هدف، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان به منظور تسهیل در این امر، درصدد برندسازی محصولات صنایع‌دستی استان است.
وی تصریح کرد: در گام اول با کمک مشاور طرح، قصد برندسازی محصولات خوشه گلیم، جاجیم و ماشته را در سطح استان داریم.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: این خوشه در سال ۱۳۹۳ با هدف سامان‌دهی و تکمیل زنجیره ارزش دست‌بافته‌های استان با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان ایجاد شد.