خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر لبنانی: حتی از یک قطره آب منطقه‌ای لبنان هم چشم‌پوشی نخواهیم کرد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 10:53
وزیر کار و حمل و نقل لبنان تأکید کرد که اقدامات رژیم صهیونیستی در مناطق لبنان، تجاوز آشکار به آب‌های این کشور و سرقت منابع طبیعی آن است.
لبنان،رژيم،منطقه،صهيونيستي،طبيعي،منابع،مناقشه،ترسيم،تجاوز

وزیر کار و حمل و نقل لبنان تأکید کرد که اقدامات رژیم صهیونیستی در مناطق لبنان، تجاوز آشکار به آب‌های این کشور و سرقت منابع طبیعی آن است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «علی حمیه» وزیر کار و حمل‌ و نقل لبنان روز چهارشنبه (دیروز) جلسه‌ای را با هیأت مذاکره‌کننده این کشور در موضوع ترسیم مرز دریایی با رژیم صهیونیستی و دو عضو کمیته کولونیل برگزار کرد.
هیأت مذکور در این جلسه به تشریح طرح استراتژیک و دیدگاه کمیته مذکور از منظر هیدروگرافی (آب نگاری) فنی و حقوقی پرداخت و گزارش مفصل و مستندی در این زمینه ارائه کرد.
طبق گزارش شبکه المنار، حمیه نیز تصریح کرد که اقدامات دشمن اسرائیلی در منطقه ویژه لبنان یک تجاوز آشکار به آب‌های لبنان و سرقت منابع طبیعی آن است.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های هیأت مذکور برای حمایت از حقوق لبنان و منابع طبیعی آن تأکید کرد: «حقوق لبنان و منابع طبیعی آن خط قرمز است و تجاوز از آن را نمی‌پذیریم و از حاکمیت لبنان و حتی یک قطره از آب‌های منطقه‌ای آن چشم‌پوشی نخواهیم کرد».
لبنان و رژیم صهیونیستی بر سر ترسیم منطقه اقتصادی ویژه لبنان، نزاع دارند.
دور نخست مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزهای دریایی بین لبنان و این رژیم ۱۴ اکتبر گذشته آغاز شد در حالیکه مساحت منطقه مورد مناقشه حدود ۸۶۰ کیلومتر مربع تعیین شده بود اما تیم کارشناسان نظامی و غیرنظامی پس از بررسی‌ها لازم مشخص کردند که منطقه مورد مناقشه بیش از این عدد است و به حدود ۲۲۹۰ کیلومتر مربع می‌رسد.
اخیرا اخباری نیز منتشر شده است که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی با شرکت « Halliburton» قراردادی در خصوص اجرای عملیات اکتشاف نفت و گاز در منطقه مورد مناقشه با لبنان امضا کرده است.
انتهای پیام/ص