خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین محموله 6 میلیون دوزی واکسن کرونا به ایران رسید/واکسینه شدن زیر 17 ساله‌ها با سینوفارم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 08 مهر 1400 - 08:53
بیست و سومین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی جمعیت هلال احمر حاوی 6 میلیون دوز واکسن امروز پنجشنبه (8مهر) در فرودگاه امام خمینی به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
واكسن،كرونا،محموله،جمعيت،واكسيناسيون،احمر،هلال

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دبیرکل جمعیت هلال احمر از ورود دومین محموله 6 میلیون دُزی واکسن کرونا تهیه شده توسط این جمعیت خبر داد و گفت: در اولین هفته‌ی مهرماه دو محموله به میزان 12 میلیون دُز واکسن کرونا توسط هلال‌احمر وارد کشور شد که هر دو محموله 6 میلیون دُزی، از نوع سینوفارم و برای سنین زیر 17 سال بوده است.
به گفته محمدحسن قوسیان مقدم؛ در مجموع این جمعیت از اردیبهشت ماه تاکنون 52 میلیون و 390 هزار دُز واکسن به کشور وارد کرده است.
سخنگوی هلال‌احمر در ادامه با اعلام اینکه «هلال احمر وارد کننده اصلی واکسن در کشور است» تصریح کرد: هلال احمر صرفا وارد کننده دارو و واکسن است و تایید سلامت و تشخیص نحوه مصرف محموله های وارداتی واکسن بر اساس شرایط داخلی قطعا بر عهده سازمان غذا و دارو و کمیته های علمی مرتبط با ستاد ملی کرونا است و بر همین اساس حرف و نظر آنها در این زمینه باید مدنظر قرار گیرد.
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در پایان با تاکید بر تاثیر بالای واکسیناسیون در کاهش میزان ابتلا و مرگ و میر افراد به ویروس کرونا بیان کرد: هلال‌احمر برای تسریع در امر واکسیناسیون سراسری، در حال حاضر با 296 مرکز مشترک همکاری می کند و در 22 مرکز نیز به صورت مستقل واکسیناسیون شهروندان را در دستور کار قرار داده است.
انتهای‌ پیام/