خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از تابلویی که کرونا و دفاع مقدس را به نمایش گذاشت

ایسنا | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 07 مهر 1400 - 18:54
تابلوی نقاشی و خوشنویسی با موضوع دفاع مقدس و مدافعان سلامت با هنرمندی هومن بشارتی و مشارکت جمعی هنرمندان پیشکسوت در ابعاد ۶۰متر رونمایی شد.
رونمايي،تابلو،مقدس،دفاع،نقاشي،بشارتي،هنرمندان،هنري،پيشكسوت،موزه

تابلوی نقاشی و خوشنویسی با موضوع دفاع مقدس و مدافعان سلامت با هنرمندی هومن بشارتی و مشارکت جمعی هنرمندان پیشکسوت در ابعاد ۶۰متر رونمایی شد.
به گزارش ایسنا، چهارشنبه، هفتم مهر ماه ۱۴۰۰ موزه بنیاد فرهنگی هنری برج آزادی میزبان تعدادی از هنرمندان پیشکسوت و محمود شالویی، سرپرست معاون هنری به منظور رونمایی از یک تابلو مناسبتی بود.
هومن بشارتی، نقاش این تابلو در حاشیه مراسم رونمایی از این تابلو که ترکیبی از هنر نقاشی و خوشنویسی است، به خبرنگار ایسنا گفت:« حدود ۱۰روز بر روی این تابلو کار شده است و دیروز برای نصب در سالن برده شده و امروز از آن رونمایی شده است.»
وی همچنین در پاسخ به این سوال که این اثر تا چه زمانی به نمایش گذاشته می‌شود، اظهار کرد:« فعلا امروز از این تابلو رونمایی خواهد شد اما ممکن است کنار گذاشته شود و بعدا در مراسم‌های آینده از آن استفاده شود.»
در این مراسم همچنین از اثر نقاشی اربعینی استاد کیومرث قورچیان نیز رونمایی به عمل آمد.
بشارتی هنرمند نقاش در حاشیه مراسم رونمایی از تابلو نقاشی‌اش و رونمایی از اثر نقاشی اربعینی استاد کیومرث قورچیان درباره ایده ساخت این تابلو اضافه کرد: «چهل سال است که رویدادهای فرهنگی و هنری در ایران مبدأش از برج آزادی بوده است.
ما دیدیم بهترین کار برای قدردانی از هنرمندان کادر درمان و رزمندگان دفاع مقدس خلق اثری با ابعاد بزرگ است.»
به گزارش ایسنا، موزه بنیاد فرهنگی رودکی امروز، چهارشنبه علاوه بر اینکه از تابلو نقاشی با موضوع دفاع مقدس و مدافعان سلامت رونمایی کرد، از نمایشگاه عکسی به اسم «خنده بر آتش» که برگرفته از آثار عکاسی جنگ و دفاع مقدس هنرمندان پیشکسوت است، نیز رونمایی کرد.
به گفته بشارتی در این نمایشگاه به تأکید رییس موزه بیشتر بر روی حاشیه‌های دفاع مقدس تأکید و سعی شده تا بعد خشونت دفاع مقدس را پررنگ نکند.
شالویی، سرپرست معاونت هنری هم ذر بخشی در سخنانش با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی دلسوز این چنین ابراز عقیده کرد:«آنچه اهمیت دارد وجود نیروی انسانی دلسوز است.
امیدوارم وزارت فرهنگ با استعانت از پیشکسوتان بتواند نیروی انسانی هنرمند تربیت کند.»
این گزارش تکمیل می شود.