فوت ۳۳ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در اصفهان
در شبانه روز گذشته ۳۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان فوت کردند که نتیجه تست کرونای ۲۴ نفر از آنها مثبت بود.

ایسنا/اصفهان در شبانه روز گذشته ۳۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان فوت کردند که نتیجه تست کرونای ۲۴ نفر از آنها مثبت بود.
در شبانه روز گذشته منتهی به امروز (چهارشنبه_۷ مهرماه) ۳۰۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ۲۲ شهرستان استان بستری شدند.
در این مدت ۳۶۲ بیمار کووید۱۹ از بیمارستانهای استان اصفهان مرخص شدند.
هم اکنون دو هزار و ۲۷ بیمار کووید۱۹ در بیمارستانهای استان اصفهان بستری هستند که حال ۳۳۳ بیمار وخیم است و در بخشهای آی سی یو بیمارستانها بستری هستند.
در ۲۴ ساعت گذشته ۳۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان اصفهان فوت کردند که نتیجه تست کرونای ۲۴ بیمار مثبت بود.
به گزارش ایسنا، طی شبانه روز گذشته دو هزار و ۲۱ تست کرونا از افراد مشکوک و علامت دار در استان گرفته شد که نتیجه ۷۷۸ تست مثبت بود.
انتهای پیام